Smekmånad i Karibien

Hem   |   Bröllopsresor   |   Smekmånadsresor   |   Offertförfrågan   |   Om Oss   |   Kontakt 

 

Varför resa med oss?

Kvalitet i Världsklass

Total Valfrihet

Personlig Service


Genom 18 år i branschen har vi byggt ett nätverk med dom bästa hotellen i Karibien
och kan rekommendera dom populäraste reseupplevelserna. Vi kan allt om Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Bonaire, Cancun, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, Kuba, St. Lucia, St. Martin, Turks & Caicos, Tobago, Mauritius, Maldiverna & Sri Lanka.


Boka din resa genom Deluxe Vacations och få din semester precis som du vill ha den utan att spendera timmar på bokningsprocessen. Vi hjälper dig att boka en resa som passar dig
och dina behov. Du är inte bunden till kollektiva resepaket, utan väljer själv både utrese- och hemresedatum, hotell och boendeform.

Vi vet av erfarenhet att våra kunder uppskattar personlig kontakt. Därför använder vi oss av ett bokningssystem som bygger på telefon och mailkontakt istället för automatiska formulär.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller via mail - både före, efter och under resans gång.
 
Smekmånadsresor
Smekmånad är tiden man firar föreningen mellan två förälskade personer som börjar sitt nya liv tillsammans. Denna tiden är bara för er, glömt skall allt annat vara.

Smekmånaden bör vara unik, spektakulär, vilsam och kanske viktigast, romantisk! Detta blir livets kanske viktigaste resa, med underbara minnen man bevarar varmt för alltid. Vill ni ha en minnesvärd smekmånad och undrar vart ni ska resa på jorden, rekommenderar vi Karibien, alla dagar!

Föreställ er att ni strosar längs en nästan oändligt vit sandstrand, snorklar i klarblått vatten, tar en liten båtutflykt till en öde ö... På de Västindiska öarna kan man även rida bland palmer i solnedgången. Kanske en katamaran-seglats lockar en av alla soliga dagar. Hursom kopplar man av, här bjuds på bästa restaurangerna, toppenbra shopping och en mängd med vattensporter för de som har lust. Lusten till varandra är allt ni behöver ta med på resan.

Gratis Smekmånadspaket

Smekmånadspaketet är en gest till våra "Honeymooners", för att de nygifta ska känna sig extra speciella!

På våra All-inclusive hotell ingår vanligtvis en flaska mousserande vin eller en flaska rom och blomster eller fruktkorg, men det varierar mellan hotellen. På vissa hotell får man en gratis uppgradering av rumskategori (i mån av plats). Välj t ex till havsutsikt eller kanske t o m en svit. Vi bjuder på Smekmånadspaketet då ni reser med oss till Karibiens romantiska ö-värld. Endast för dem som har gift sig under de senaste månaderna. Vigselbevis eller liknande såsom ingraverad ring krävs.


Priser på Smekmånadsresor finns här

öppnas i nytt fönster

 


 

www.vigselutomlands.se är en systersajt till www.deluxevacations.se